استفاده از مواد غذایی مفید و اصیل ایرانی علاوه بر فواید زیادی که برای سلامتی افراد دارد ممکن است بر تقویت بیشتر حافظه نیز موثر باشد.
میترا ازربافی متخصص تغذیه ، گفت: بیشتر مواد گیاهی به خصوص موادی که دارای رنگدانههای زرد، نارنجی و قرمز هستند به دلیل خواص آنتی اکسیدان قوی که دارند به شدت قابل مصرف هستند.
وی افزود: زعفران، ریحان از جمله موادی هستند که حافظه را تقویت میکنند و در ایجاد سلامتی در بدن موثر هستند.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از مواد غذایی آماده مانند: سوسیس، کالباس ، سسها و پیتزاها ممکن است علاوه بر اثرات منفی که برای سلامتی بدن دارند در کاهش حافظه نیز موثر باشند.
این متخصص افزود: تقویت حافظه با مصرف این مواد تنها زمانی صورت میگیرد که به اندازه استفاده شوند در صورت استفاده بیش از حد از مواد ذکرشده ممکن است اثر سوء داشته باشد و سبب ایجاد مشکلات در افراد شود.