یـا صـاحـب الـزمـان بیـا

ای آنکه در نگاهت حجمی ز نور داری ، کی از مسیر کوچه قصد عبور داری؟

ای آنکه در نگاهت حجمی ز نور داری ، کی از مسیر کوچه قصد عبور داری؟

فـضای مـجـــازی بـه انـدازه انـقـلاب اسـلامـی اهـمـیـت دارد.
و عرصه فرهنگی عرصه جهاد است. حضرت آیت الله خامنه ای

رایـانـه و فـضای مجازی که الان در اختیار شماست اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید ،
می توانید یک حرف درست خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمی شناسید ، برسانید.
این فرصت فوق العــاده ای است مبـادا این فرصت ضایع شود . اگر ضایع شد ،
خــدای متـعال از من و شما در روز قیامــت سـوال خواهد کرد .

آخرین نظرات

خصوصیات گیاه شناسی :

گیاهی علفی و دارای ریزوم - همه ساله دارای شاخه های انبوه به ارتفاع 4-5 متر

گلهای آن کوچک به طول 2.5-4-5 cm به رنگ سفید یا سبز روشن

در میوه تخم مرغی آن دانه های قهوه ای-سبز ،زاویه دار ومعطر وجود دارد.

بخش مورد استفاده  :  تخم ، ریشه 

برای آنکه عطر آن حفظ شود آن را به صورت میوه یا کپسول نگهداری کرده و در مواقع مصرف کپسول آن شکسته و دانه ها را خارج می سازند. پوست کپسول نیز معطر است.

 

مزاج : در دوم گرم و خشک ،   قسم صغار در آخر اول گرم و در دوم خشک

خواص در: TIM

مقوی معده ، رفع دل به هم خوردگی و آشفتگی ، نیرو دهنده، بادشکن، مقوی لثه برای رفع زخمهای دهان، محلل خوشبو کننده عرق و بوی دهان، گرد کوبیده آن در بینی عطسه آور است، مفید برای سردرد صرع و اغماء، گرد آن در گوش برای تسکین درد گوش، مقوی قلب، برای خفقان سرد، مسخن، مفتح سر، ملطف و جالی، دارای قوت تریاقیت

بو داده و سرخ کرده آن برای جمع کردن و بستن شکم

مصرف آن با آب مصطکی و انار مفید است

مفید برای دردهای سرد کبد و باز کردن گرفتگی کبد

درمان سنگ کلیه و کیسه صفرا

برای قی و دل به هم خوردگی و تقویت معده نیم کوبیده آن خصوصاً با پوست  ، در گلاب یا آب جوش به فرد خورانده شود.

مخلوط آن به اندازه مساوی با تخم خیار و یک درهم سکنجبین سنگ مثانه بریزاند.

مکیدن هل در دهان ، از بین برنده بوی بد دهان و بوی سیر است.

مضرات :

مضر روده ها است و از این رو باید با کتیرا خورده شود .(قاقله کبار 10 گرم )

منابع :

مخزن الادویه

کتاب معارف گیاهی دکتر میر حیدر (جلد 2 )

کتاب گیاهان دارویی دکتر زرگری (جلد 4 )

کتاب اسماء الادویه تألیف حکیم محمد اعظم خان

کتاب تحفه حکیم مؤمن

اختیارات بدیعی

پیشگیری و درمان بیماریها با گیاهان و میوه ها و مواد غذایی مناسب ( جابر رضوانی )


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی